כרטיסים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 07/12/21 12:57 ג בטבת התשפב

שאלה

שלום וברכה שואלת שוב את השאלה

ביתר פירוט

קניתי כרטיסים ללונה פארק מהסתדרות המורים , שילמתי להסתדרות המורים הלכתי ללונה פארק עם הכרטיסים הנ"ל

באתר רשום שהכרטיסים לא מומשו ושאני יכולה לבטל אותם ולקבל את כספי בחזרה משתמע מכאן שכשנכנסתי ללונה פארק לא העבירו את הכרטיסים ולכן הסתדרות המורים לא העבירה את הכסף ללונה פארק.

מכאן שאלתי האם אפשר לקבל זיכוי על הכרטיסים האלה ולקחת את כספי בחזרה?

שכן הכסף לא הועבר ללונה פארק. רכשתי כרטיסים שלא מומשו.

תודה על ההתיחסות והסבלנות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

יישר כוח על השאלה בדיני ממונות.

נראה כי שאלת ההתקשרות בין הסתדרות המורים ובין הלונה פארק אינה קשורה אלייך.

הבה נניח כי הנהלת הלונה פארק אפילו החליטה לוותר להסתדרות המורים על התשלום.

האם הדבר אומר שאת צריכה לקבל את כסף חזרה ?

הלוא ההסכם שלך היה עם הסתדרות המורים, הסתדרות המורים סיפקה לך את חלקה, היא עמדה בהסכם ביניכם, וכל מה שקורה הלאה לא נראה שהוא עניינך.

הלוא כן ?

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן