כיצד למנוע נישואין של בתי עם בת זוג

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 12/12/21 23:39 ח בטבת התשפב

שאלה

לבתי היה חבר במשך 9 שנים הם נפרדו על רקע העובדה שהיא רצתה שהוא יתחייב לנישואין. הפרידה היתה כואבת ובתי היתה בדיכאון ובמצב נפשי קשה , שנה וחצי לאחר הפרידה היא הכירה את האחראית לה בעבודה שהיתה פסיכולוגית לסבית שתמכה בה , ולאחר זמן מה הפכה להיות בת הזוג שלה. שוחחתי עם בתי מס פעמים , בכיתי, התחננתי ניסיתי לדבר בהגיון ההרגשה שהיא בכישוף . היא טוענת שהיא בי סקסואלית, אני כל הזמן מתפללת מבקרת בקברי צדיקים . כעת לאחר שנתיים של זוגיות בתי הודיעה לי שאני מוזמנת למסיבת אירוסין מה עלי לעשות ?

תשובה

לשואלת שלום,

אני מבין את דאגתך כאמא. לא פשוט לראות את הבת שלך עושה טעות נוראית ועוון חמור.

אין לנו עסק בנסתרות וכישופים, אנחנו משתדלים במעשה ובתפילה.

לגבי מסיבת האירוסין וההשתתפות בחתונה או ביחס אליהן כ'זוג' צריך לפנות לקבל עצה של דעת תורה מרב בטלפון או בפגישה, לא ניתן לענות כך בפלטפורמה האינטרנטית בלי להכיר את מכלול השיקולים והרקע.

שנשמע בשורות טובות וה' ישיב אותה בתשובה שלמה.

~~~~~

ניתן לתאם שיחה עם הרב במספר וואטסאפ 0543982345