כיבוד הורים!

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 25/01/21 12:54 יב בשבט התשפא

שאלה

היי קוראים לי הללי אני היום עשיתי משהו לא בסדר אמא שלי כעסה עליי ולקחה לי את הטלפון ואני התעצבנתי וקצת העלבתי וקיללתי אותה ונתתי לה מכות קטנות אבל לא קשות ואני ממש מצטערת לא שלטתי בעצמי ואני עכשיו מלאה בהמון במון רגשות אשמה שעכשיו עשיתי משהו נורא ועברתי על מצווה והעצבתי את אמא שלי ואת קבה מה אני אמורה לעשות עכשיו קבה כועס עליי כול המשפחה שלי חילונית אני קצת יותר מסורתית מה אני אמורה לעשות? איך לכפר על מה שעשיתי? איך קבה יסלח לי? בבקשה תענה לי! (אני לא מכירה רבנים רק אותך אז פניתי אליך)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אכן זו עברה חמורה וכל הכבוד שהבנת לבד שאת חייבת לתקן את מה שעשית. עליך להתנצל בפני אימך ולבקש שתסלח לך. כמו כן לקבל על עצמך לעשות משהו שישמח את אימך באופן קבוע . משהו שהיא תמיד ביקשה ולא רצית לעשות. (לסדר את החדר,לשטוף כלים...)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן