יחסי אישות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 28/01/22 09:40 כו בשבט התשפב

שאלה

האם מניעת יחסי אישות מצד האשה לאורך זמן ממושך וכתוצאה מזה אני נכשל בהוצאת זרע לבטלה הינה עילה לגירושין.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני מבין כי מדובר בנושא הרבה יותר סבוך וארוך מאשר הנקודה הממוקדת הזו.

לכן, לא ניתן כלל לענות על השאלה הזו, במנותק מכל מערכת היחסים שבין אדם לאשתו, כיצד ניתן לבנות אותם כראוי ולחדש את הברית, מה מוטל על כל אחד מהצדדים לעשות וכדו'.

לכן, הדבר הנכון הוא ללכת ביחד למומחים בטיפול זוגי ולחדש את הברית, כך ששאלה זו כלל לא תהיה רלוונטית.

כל טוב ושלום בית

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן