חתונה

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 11/08/18 21:34 ל באב התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני וחבר שלי 5 שנים ביחד, מזה שנתיים הוא התחזק להיות ברסלב וזה עולה דרגה כל פעם

אני מסורתית מאמינה מאוד אבל לא ברמה שלו (ככה מרגיש לי לפחות)

אנחנו כבר מדברים על חתונה

הוא רוצה חתונה נפרדת ואני נגד שכל החתונה תהיה נפרדת, אין לי בעיה שהיא תהיה שעה עם מחיצה ולאחר מכן להוריד אותה

אני מעוניינת לרקוד עם אבא שלי סבא , דודים.

אשמח מאוד שתעזור לי עם המחלוקת. תודה רבה

תשובה

שלום וברכה,

דבר ראשון הרבה מזל טוב.

לצערי הרב בפלטפורמה זו לא אוכל להשיב על כך כיוון שיש צורך להכיר ולהיפגש אתכם.

אני ממליץ שתפנו יחד לחברים משותפים או אדם אחר שמכיר את שניכם ויכול לייעץ לכם בפגישה של פנים מול פנים.