חשש לגזל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 19/01/21 09:44 ו בשבט התשפא

שאלה

שלום הרב,

לחברים טובים שלי יש כרטיס מועדון חברות שמעניק הנחה על קנייה בחנות, והם אמרו לי שאני יכולה בשמחה להשתמש במועדון שלהם. החלטתי על דעת עצמי לחדש להם את התוקף לשנה זו, על מנת וארגיש יותר נוח להשתמש במועדון שלהם.

האם יש בעיה לקנות על כרטיס המועדון שלהם?

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

בשל העובדה שניתן להניח כי החברה עצמה מעדיפה שאכן כך יהיה, שהלוא היא עושה זאת כדי להביא יותר לקוחות, ולא בגלל שהיא אוהבת את החברים הטובים שלכם - אין כל בעיה בכך.

ברם, אם מדובר במועדון לקוחות שהחברה באמת רוצה לתת לו הנחות (נניח: אנשים עם מוגבלויות), הדבר אסור, על אף שתיאורטית אפשר שהאדם שהוא בעל כרטיס יקנה למענך את הדבר.

כל טוב ויישר כוח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן