חלום

חדשות כיפה הרב מאיר זנו 02/04/17 22:10 ו בניסן התשעז

שאלה

שלום לכבוד הרב.

חלמתי חלום שמטריד אותי מאוד.

חלמתי שאני נמצאץ מחוץ לבית כנסת מפואר שיש לציין שלא ראיתי אותו מעולם, כול בית הכנסת עלה באש, יחד עם סיפרי התורה. (זה די בטוח מהסיבה שלא ראיתי סיפרי תורה מחוץ לבית הכנסת) ומלא אנשים ממול בית הכנסת וחלקם מהמשפחה שלי.

בכול אופן, בחלום ניסיתי להתקשר ל-102 והטלפון שלי עשה בעיות בחלום ולא הצלחתי להתקשר ובית הכנסת המשיך להישרף וכך התעוררתי.

התעוררתי מבוהלת בשעה 5:45 בבוקר כי לא כול פעם אני חולמת שבית כנסת שלם נשרף יחד עם כול הסיפרי תורה..

מה החלום אומר?

אודה לתשובה...

תשובה

שלום

נשגב מבינתי עניני חלומות

מזמן יוסף הצדיק שידע לפתור חלומות וכן דניאל ותנאים ואמוראים אין לדעת מה המסר שיש בחלום

ולכן ההצעה להמשיך בשגרת החיים ולא לחשוש וכד´