חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 14/05/21 17:55 ג בסיון התשפא

שאלה

שלום כבטד הרב,

חלמתי ממש לפני שהתעוררתי חלום בו אני נמצאת בבית פראי גדול, חדש, נקי לבן ומנצנץ ורגוע ובתוכו יושב הרב יאשיהו פינטו ליד שולחן ולומד ולידו אישתו ובכל הבית הגדול הזה פזורים ילדים שעוזרים להכין את השבת, בעיקר בנות דתיות ואני מסתובבת ורואה שולחן ארוך ועליו מספר פלטות שבת ועליהן מגשים מלאים באוכל עטוף בנייר כסף. התחושה בבית של טוהר, קדושה, נועם רוגע שלווה, לא היה רעש אלא סוג של ניקיון ורוגע ואני מסתובבת שם ונהנת ומתרגשת מהכל.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

הלוואי על כולנו, חלומות יפים וטובים. אשרייך שזכית ליהנות ולשמוח בחלום על קדושה וטהרה, נעם רוגע ושלווה.

וודאי חלום קשור לעולמו הפנימי של אדם. אשרייך שעולמך הפנימי מביא אותך לחלום כזה.