חלום

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/11/20 14:36 ו בכסלו התשפא

שאלה

חלמתי חלום שמטריד אותי מאוד, בחלום סבתא שלי שנפטרה לפני כשלוש שנים חזרה לחיים, הייתה התרגשות גדולה סביב זה ואני הייתי צריכה לשמור עליה. בשלב כלשהו היא התחילה לנשום מוזר וביקשה עזרה והתחילה להכחיל . הרמתי אותה ניסיתי לדפוק לה על הגב ואז לעשות עיסויים להנשים אותה ואז היא התפרקה. והראש שלה נפרד מהגוף. והיא מתה.

בחלום נבהלתי מאוד ואמרו לי להשאיר אותה בחדר שלי כי עוד מעט שבת. לא הזיזו אותה ולא כלום. הייתה לי תחושה של פחד אמיתי בחלום

אני חוששת שאולי הנשמה ניסתה להעביר איזה מסר, או שהיא סובלת. אשמח לתשובה!

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני מקווה שתמצאי את הרוע בעולמך.

הדבר הטוב ביותר הוא לעשות הטבת חלום, כפי שמופיע בסידורים.

כל טוב ושמחה גדולה