חלום של אמא שלי החולה שנשמע בקול ובצעקות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 01/07/22 16:08 ב בתמוז התשפב

שאלה

אמא שלי בת 93,אישה סיעודית עם דמנציה

בערב שבת הארון כאשר אני ישנה לידה שמעתי אותה קוראת לאבא שלי נפטר לפני 40דנה

צועקת לו בשמו אומרת לו תכסה אותי חותכים לי את הרגליים חזרה על זה מספר פעמים הצעקות כאילו היא כואבת

ניסינו לקרא לה אמא אני לידך לא שמעה המשיכה לצעוק ולבקד מאבא שמכסה אותה כי חותכים לה את הרגליים לקח הרבה זמן עד ששמעה אותי למרות שחיבקתי אותה

אשמח לדעת מה פירוש החלום

תודה רבה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

ראשית, אני מאחל לאמך שיטיב עימה הקב"ה.

פתרון החלום נעשה על ידי המומחה הגדול ביותר לאמא שלך.

את בעצמך.

כיצד את מבינה את החלום ? מה את יודעת על הגעגועים של אמא שלך לאבא שלך ? הפחדים שלה ?

נראה מתוך הדברים כי מי הכי קרובה לדעת את התשובות לשאלות האלו היא רק את במצב הזה של אמא שלך.

האם תוכלי לעשות זאת ?

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן