חלום רע על כלבים

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 16/03/20 09:13 כ באדר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

חלמתי הלילה חלום שלא יוצא לי מהראש.

חלמתי שאני הולך ברחוב, פתאום רואה שני כלבים שחורים לבנים שרודפים אחריי, אני נכנס לחצר של מישהו תוך כדי שאני בורח מהם, לוקח כלי לבן ומנסה להגן על עצמי, כלב אחד נעלם בדרך והכלב השני נהיה כולו שחור וקפץ עליי וניסה לנשוך אותי.

חשוב לי לציין שיש לי טראומה מכלבים מגיל 8.

מה החלום אומר? מה אני צריך לעשות?

אשמח לתשובתך.

תשובה

שלום

החלום אומר שאתה חושש מכלבים. בשל העובדה שיש לך טראומה כפי שכתבת, אזי אני מציע לך ללכת לייעוץ טיפולי בתחום זה כדי להשאיר את הפחדים מאחוריך ולהמשיך בחיים שמחים.

אם החלום ממשיך להטרידך, אמור את היהי רצון המיוחד לחלומות בברכת כהנים, ואם עודנו מטרידך, אתה יכול להתענות להטבתו.

כל טוב