חלום על פרוכת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 19/10/21 21:55 יג בחשון התשפב

שאלה

חלמתי אישה דתייה שהיא נראית כמו רחל אמנו לדעתי יורדת במדרגות ויש לה שמלה והשמלה שלה היא מאוד גדולה וזה בכלל פרוכת כמו שיש פרוכת על הקבר של רבי נחמן זה על צדיקים ככה יש לה פרוכת בצבע בורדו ומתחת לפרוכת כאילו יש את הילדים שלה ואז היא כאילו מי נפרדתם נותנת להם נשיקה היא מאיה זה מנשקת אותם ואז היא עולה במדרגות כאילו השאיר את הילדים שלהם הפרוכת ואז נתנה להם נשיקה ועלתה במדרגות עכשיו כאילו גם זה נראה שהם בכלל אני הייתי שמה מתחת לפרוכת מה זה אומר כבוד הרב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידענו לפתור את פשר החלום.

לכן, אולי כדאי לא לנסות לפתור אותו, כי אם לשאול את עצמך לאן את יכולה להוביל את החלום.

למשל, לאהבה גדולה לילדי ישראל ולפעילות לטובתם;

למעשי חסד בדרך החלום שראית;

וזו המשמעות של דברי חכמים על החלום "כל החלומות הולכים אחר הפה", כלומר: משמעות החלום נקבעת לפי המשמעות שאת נותנת לו בפיך.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ?

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן