חלום על סבי שנפטר

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 06/03/19 23:47 כט באדר א'

שאלה

שלום,

סבי נפטר לפני 3 שנים.

לפני כחודש חלמתי חלום על סבי שנפטר, הוא ישב על כיסא עם מקל ביד ובגד לבן.

לאחר החלום נסעתי לקבר שלו, שטפתי אותו, הדלקתי נר וקראתי פרק בתהילים.

אתמול חלמתי עליו שוב והפעם בחלום הוא היה חולה במיטה רגע לפני המוות וכל המשפחה שלי ישבה מסביבו ונפרדה ממנו, בדיוק כמו שהיה בבית החולים לפני שנפטר.

אני זוכרת שהוא דיבר איתי אבל לא זוכרת מה הוא אמר.. הוא היה חלש.

מה זה אומר? אשמח לתגובה.

תודה

תשובה

שלום וברכה,

האנשים הקרובים אלינו שנפטרו משאירים בנו חותם, משהו מהם נשאר בנו וככל שאנו קרובים יותר אליהם כך החותם יותר חזק ויותר ניכר. דבר זה בא לידי ביטוי גם בחלומות שלנו, בהם אנו משוחררים מכבלים רבים הכובלים אותנו בשעת העירות.

בתשובה זו הרחבתי בנושא ואני מקווה שזה יתן לך מענה:

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-352

בשורות טובות