חלום על נחשים וכלבים

הרב אלדד יונה הרב אלדד יונה 10/08/21 12:55 ב באלול התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב ,

חלמתי על אמא שלי ז"ל שהיא הופיעה בחלום שלי והיה לה 6 נחשים שמטיילים לנו בבית ו4 כלבים כלכך פחדתי מהנחשים

ואמא שלי גידלה אותם היה נחש שהכיש את אמא שלי בחלום וגם היא אכלה נחש 1 בסוף ביקשתי ממנה לתת אותם ואת הכלבים לשכן

אשמח לדעת פירוש

תשובה

שלום וברכה,

אינני יודע לפתור חלומות. אמנם ישנן פעמים נדירות שחלום הוא אחד משישים מנבואה, אבל רוב הפעמים זה רק ביטוי פסיכולוגי לכל מיני חששות ורגשות לא מודעים שלנו. אינני יודע מהו החלום הזה, ומה פירושו, ואם בכלל צריך למצוא לו פירוש.

באופן כללי, ובלי קשר לחלום הזה, תמיד טוב שתקבלי על עצמך איזו מצווה להתחזק לע"נ אמך ז"ל.

בברכת כתיבה וחתימה טובה