חלום על מוות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 20/01/21 13:39 ז בשבט התשפא

שאלה

לפני שנה חלמתי מספר פעמים על אדם שהיה בעבר חבר שלי ובחלום הוא מת כל פעם בצורה אחרת זה הפסיק לי פתאום ובשישי בערב חלמתי שוב שהוא מת בשדה תעופה ואני בוכה וצועקת אני רואה שלושה ילדים שהם הרוצחים צוחקים אני לא מכירה אותם בחלום ויש מלא דם על הרצפה אחר כך הלכתי לישון אצל חברה שלי כדי ללכת להלוויה יום למחרת ככה אני אומרת בחלום אשמח לעזרה מדוע אני חולמת שוב ושוב שהוא מת

תשובה

שלום וברכה

אנחנו כמובן לא יכולים לדעת למה חולמים חלום זה או אחר.

יכול להיות שזה נובע מהעובדה שאת כועסת עליו, מתגעגעת אליו, או כל דבר שעדיין קושר אותו אלייך, לטוב ולמוטב;

ויכולות להיות סיבות אחרות.

מה כדאי לעשות קודם כל – הטבת חלום. עם חברות שלך. שתהיה לך תחושה פנימית שאת רוצה להוליך את החלום הזה לטובה.

כל טוב ובשורות טובות