חלום על הזוגיות הקודמת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 26/11/20 07:17 י בכסלו התשפא

שאלה

היה לי חלום לפני שהתעוררתי בבוקר, החלום היה על ניחום אבלים אצלי בבית, ובחורה שהייתה איתי בזוגיות הייתה עם אמא שלה ולפני שהן חזרו לבית שלהן האמא דיברה איתה על מה שהיה בינינו וחזרנו להיות בקשר, וחשוב לציין שעכשיו אני בזוגיות עם בחורה יראת שמים שומרים נגיעה ב"ה, ועכשיו החלום הזה קצת מטריד אותי, אשמח לקבל תשובה, תודה רבה לכבוד הרב ????

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

פיתרון החלום הזה הוא בידיים שלך.

חז״ל אמרו ש״כל החלומות הולכין אחר הפה״, כלומר: משמעות החלום טמונה בשאלה לאן אתה עצמך תוביל אותו.

אתה יכול להוביל אותו לפרשנות פנימית שלך, שהזוגיות שלך עכשיו היא זו שנמצאת במוקד העניין שלך, והחלום היה פרידה עמוקה ומשמעותית מהזוגיות הקודמת. בכלל זו עצה נכונה שלא לתת למשקעים מזוגיות קודמת לרחף בזוגיות נוכחית, ואפשר שהחלום מכוון אותך לזה.

וכך תוכל להתרכז במה שאתם מקיימים עכשיו, ולבחון את האפשרות להקים ברית קודש ביניכם.

כל טוב ושמחה גדולה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן