חלום על אימי שנפטרה שרה איתי שיר שהיה אהוב עלי

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 10/08/22 11:20 יג באב התשפב

שאלה

אימי נפטרה לפני 4 חודשים כמה ימים לפני ליל סדר פסח ..

היה לי חלום היום עליה בבוקר , שבו אני והיא על שפת הים ופתאום מתנגן שיר שהיא מאוד אוהבת - הזמר האהוב עלי .

ואנחנו מתחילות לשיר יחדיו לרקוד אני מחבקת אותה מלא ומצלמות אפילו את זה.. ואז באות המון נשים ששרות את השיר יחד איתנו ואנחנו שרות כולם בשמחה וצהלה רבה..

מה החלום אומר .. אומר משהו על איך אימי שם למעלה ?

מאוד קשה לי בלעדיה אני רוצה לדעת שהיא בטוב

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אינני יכול לדעת מה החלום אומר על אמך. אבל אפשר לדעת מה הוא אומר עליך: הוא אומר בדיוק את השורה האחרונה שאת כותבת:

"מאוד קשה לי בלעדיה אני רוצה לדעת שהיא בטוב".

החלום אומר שאת מתגעגעת לאמא שלך, שאת מאוד אוהבת אותה. כמו שבחייה רצית שתמיד יהיה לה טוב, רק טוב וכל הטוב. גם לאחר מותה את רוצה שיהיה לה טוב, רק טוב וכל הטוב.

אני מאמין שאמא שלך - גם עכשיו, בעולמות העליונים, מרגישה את האהבה והגעגוע שלך, זה וודאי עושה לה טוב.