חלום מטריד

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/06/21 21:32 ד בתמוז התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב,

חלמתי על סבתא שלי שנפטרה לפני 3 שנים.

בחלום אני נמצאת באירוע בחדר מואר מדברת עם אנשים, בחדר הסמוך שהיה חשוך טיפה היו צללים של אנשים שהרגיש לי שטוב להם, פתאום לחדר דודה שלי נכנסת שמחה, מאושרת, חייכנית, שלובת זרועות עם סבתא שלי שהייתה לבושה לבן, עם משקפי שמש ( כי היא הייתה עיוורת) היא הייתה נראית ממש טוב אבל לא הייתה לה שום הבעה על הפנים, הם הלכו ישר לכיוון של האנשים הצללים שחיכו להם והיו בהלם מזה שסבתא שלי באה לאירוע.

אני לא יודעת אם זה חלום טוב מאחר ואומרים שאם הנפטר לבוש לבן ונראה טוב זה מסמל דברים טובים.

מאחר ודודה שלי הייתה שלובת זרועות איתה אני לא יודעת אם זה מבשר רעות.

אשמח לתשובה תודה רבה.

תשובה

אין מה לדאוג,

אם את מוטרדת תתני צדקה ותוסיפי תפילה ותשובה