חוק בישראל

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 14/01/21 14:00 א בשבט התשפא

שאלה

ערב טוב כבוד הרב וחג חנוכה שמח

התחלתי בשעה טובה ללמוד חוק בישראל יש בפני 2 מכשולים ואשמח להסבר

1.מה עושים בשבוע כשיש פרשה מחוברת?

2. אני מקיים 2 מקרא ו1 תרגום ביום שישי אחרי שחרית במכה אחת כלומר קורא את כל הפרשה וחוזר שוב ואז קורא תרגום....מה לעשות בשישי בדף שמיועד ללימוד של שישי בחלק של הפרשה ?לקרוא רק את הרש"י של שישי ?ולדלג על החלק של המקרא ?היות ואני מקיים את ה2 מקרא ו1 תרגום?

מקווה שהשאלות מובנות ולא חפרתי

תודה מעומק הלב

חג שמח

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

קודם כל, יישר כח על לימוד שלך בחוק לישראל עלה והצלח...

1. קוראים 2 מקרא ואחד תרגום וכן חוק לישראל, של 2 הפרשיות שבאותו השבוע.

2. מעיקר הדין אתה יכול לקרוא ביום שישי רק את פירוש רש"י, אך עדיף לקרוא גם את המקרא.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן