זריעה בשמיטה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/01/22 23:48 יא בשבט התשפב

שאלה

אני גננת, האם לכבוד טו בשבט אפשר להכין עם הילדים "ראש דשא"?

שמים אדמה בבקבוק, למעלה שמים זרעים ומכסים. משקים. בבקבוק אין חורים ומגדלים אותו בתוך הבית.

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הלכתית הדבר מותר, אבל לא ראוי לעשות כן להרבות נטיעות בשביעית.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון תהורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן