זיווג

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 02/01/21 22:14 יח בטבת התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב,

הכרתי מישהו יצאנו בערך חודש, היו המון דברים בקשר הזה שאהבתי בו, מבחינת הדת והאמונה, הוא כל מה שאני מחפשת. אבל גם היו דברים שלא הסתדרנו וסיימנו את הקשר.

אני מרגישה שמשהו איתו לא סגור לי, מרגיש לי שכן יש שם משהו שאנחנו כן אמורים להיות ביחד. ונורא קשה לי להמשיך הלאה. אנחנו כבר חודש לא מדברים

אשמח ליעוץ בנושא תודה אני אובדת עצות.

תשובה

שלום

אני חושב שעבר מספיק זמן בשביל שתתקשרי אליו, תגידי לו מה שאת חושבת ומרגישה, ותשאלי אותו האם מבחינתו יש מקום לבחון את העניין שוב.

אם התשובה תהיה חיובית ואתם חוזרים לקשר, אולי כדאי לקבל קצת עזרה ממישהו מקצועי או בעל ניסיון כדי לבחון עד כמה הדברים שמפריעים הם מהותיים או לא.

אם תשובתו תהיה שלילית את תצטרכי לעשות עבודה פנימית כדי להפנים שכרגע זה רצון ה' ולהמשיך הלאה, למרות הקושי.

בהצלחה רבה