שאלה
אני נשאוי לאשה טובה ומסורה חכמה. עובדת מפרנסת. ויש גם כימיה טובה אך יש לי בעיה כבר מתחילת הנישואין שישנם דברים שהפריעו לי לפני הנישואין וחשבתי שזה יעבור את לצערי זה לא עבר וממשיך להפריע.כמו הצחוק המוזר שיש לאשתי. ההליכה המוזרה שיש לאשתי . וזה שאשתי לא כל כך יפה בעיני המשפחה שלה לצערי ההרוסה
ולצערי תמיד עולים בראשי השוואות עם קשרים אחרים מעברי הרחוק. אפילו היו בי מן מחשבות שלהשאר בנישואין למרות הסבל הנפשי ולו רק כדי לא לפול בפגם הברית
ניסיתי ואני מנסה להיות שמח בחלקי ולהסתכל על הדברים הטובים אך זה לכ מצליח לי ואני מתוסכל מה לעשות
תשובה
שלום וברכה
האם אני יכול להציע לך להתייחס לכל המציאות הזו בדרך אחרת ?
עצה: המציאות שאתה נמצא בתוכה יכולה לחלץ דווקא ממך דברים טובים. דווקא בשל העובדה שאתה מכיר בהיותה אישה טובה ומסורה ובעלת מעלות, ודווקא בשל העובדה שיש בסיס לכימיה הטובה ביניכם, נפתחת לך האפשרות להעלות את התחומים האלה לראש מחשבתך, ועל ידי האור הגדול של הזוגיות שיווצר שם תוכל לפתוח את עצמך לעוד צדדים טובים של אשתך.
כשאנו נמצאים במוצר אפשר להיכנע לו, אבל לא כדאי. כדאי יותר להפוך את המיצרים ואת הכאבים הפנימיים למקור שיחלץ מתוך עצמנו דברים שלא היינו עושים בלעדיו. ובכלל יכול להיות שככל שאתה תאיר פנים יותר לאשתך - גם היא תחשוף את דברים טובים גם בה וגם בך, וכך תתקדמו עוד ועוד.
כל טוב ובברכת שלום בית פנימי.