החזר נסיעות

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 27/06/22 07:38 כח בסיון התשפב

שאלה

שלום וברכה,

אני זכאי להחזר על תשלום מונית על סך 200 שקלים. יש אפשרות פחות נוחה וזה לנסוע ברכבת שזה 20 שקלים. אני יכול לנסוע ברכבת והעבודה תחזיר לי 200 שקלים?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

הכל תלוי במה שמסוכם ומוסכם בינך לבין המעסיק.

יש מקומות שמשלמים סכום מסוים ולא משנה מה אתה עושה, ויש מקומות שזה ממש החזר הוצאות, ואם לא הוצאת אתה לא זכאי.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן