הוספת שם

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 10/08/22 09:23 יג באב התשפב

שאלה

שלום ,

קוראים לי ליטל ואני סובלת מהרבה בעיות רפואיות, אם זה כאבי גב שלפעמים מרתקים אותי למיטה אם זה דלקת בגזע המוח שאישפזה אותי 12 יום בבית חולים , אם זה דיכאון ומצב רוח ירוד .

חשבתי להוסיף לעצמי שם כדי לעזור לעצמי בנוסף לכל התפילות לבורא עולם.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי ואפשר להוסיף שם כאשר יש גם שינוי במהות האדם, ואז גם שינוי שם מוסיף. לכן יש לחשוב על שינוי באדם וכן שינוי בשם.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ