הוספת שם לתינוק

הרב אלדד יונה הרב אלדד יונה 01/09/21 16:12 כד באלול התשפא

שאלה

שלום, לבני התינוק יש שני שמות כשהשני הוא שמו של אבי שנפטר. אני רוצה להוסיף לו את שם משפחתי בנוסף לשם משפחתו של אביו אבל אז יוצא שבאמצע השם שלו יהיה שמו ושם משפחתו של אבא שלי שנפטר ממחלת ריאות. האם זה בסדר או שזה מסמל דבר רע?

תשובה

שלום וברכה,

אין לי עסק וידע בנסתרות\שמות. אבל ממה ששמעתי נהוג להוסיף את השם "חי" אחרי השם הפרטי אם יש שם שהוא על שם אדם שנפטר בקיצור ימים רח"ל.

ברכה והצלחה ושתזכו לגדלו לאורך ימים ושנות חיים ובריאות איתנה לכל המשפחה,

כתיבה וחתימה טובה