הבטחה לה׳

חדשות כיפה הרב דוד לוי 19/07/20 09:55 כז בתמוז התשפ

שאלה

שלום, לפני כמה חודשים עשיתי מין הבטחה בלב ל ה׳ שאם יקרה מה שאני באמת רציתי שיקרה אז אני אלך להודות לו בכותל בירושלים.

לאחר כמה זמן באמת המשאלה התגשמה. ועכשיו אני צריכה להודות לו . אבל לצערי הל הקורונה נכנסה לעניין ולנסוע לירושלים זה משהו מאוד בעייתי וגם לא ידוע האם תמיד הכותל פתוח למבקרים. בכל מקרה , מאז כן הייתי בירושלים אלך לא הייתי בכותל מסיבות כאלה ואחרות. ואני מרגישה שאני מושכת את זה יותר מידי והוא יתאכזב מימני שזה לוקח זמן. אני באמת רוצה שידע שאני איהיה שם אבל זה פשוט יקח זמן ולא מהר כמו שאמרתי שזה יקרה . האם יש משהו לעשות בדבר? האם באמת זה דבר מאוד לא טוב שעשיתי והבטחתי הבטחה כזאת?

תשובה

שלום לך,

אין שום בעיה להגיע לכותל בירושלים,

כדאי לפרוע את החוב בהקדם.

בברכה דוד לוי