האם עלי להחזיר כסף מלפני מספר שנים?

חדשות כיפה הרב דוד לוי 16/04/20 23:46 כב בניסן התשפ

שאלה

כבוד הרב שלום .

יש לי משהו שעשיתי שלא יוצא לי מהראש כבר מספר חודשים למרות שהמעשה נעשה לפני שנתיים שלוש.

עבדתי בעבודה מסויימת ובוא נגיד שאני לא בדיוק עבדתי .. במקום לעשות את העבודה שאני צריכה לעשות הייתי יוצאת ו"מבלה".

ומחרטטת אותם שעשיתי את מה שצריך ועל זה הייתי מקבלת כסף.

רשמתי את התאריכים שבהם עבדתי וסיכמתי את הסכום שאני צריכה לקבל מהם.

אני נורא מוטרדת האם עלי להחזיר להם את הכסף ?ובמיוחד במצב שיש כרגע. אני לא עובדת אז אני גם לא מרוויחה ..

תודה רבה.

תשובה

שלום לך,

קשה לדעת בלי לשמוע פרטים נוספים.

אם אכן היה שם גזל - הרי שלא משנה מה מצבך הכלכלי.

החוב קיים וצריך להעיק עד שלא תפרעי אותו.

בכל אופן אולי אין שם חוב - אם תרצי תתקשרי אלי הביתה 098987548

דוד לוי