האם להחליף שם לתינוקת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 28/06/22 11:25 כט בסיון התשפב

שאלה

לפני 28 ימים נתנו לבתנו את השם עדן, שלא הייתי שלמה איתו. בשבוע שלפני מתן השם קראתי לה גפן במשך כמה ימים (הייתה התלבטות בין שתי השמות האלו).

אני אוהבת את השם עדן אבל הוא עושה לי תחושה קצת שלילית של העולם הבא.

האם כדאי כעת להחליף לשם גפן? או שעדיף להשאיר את השם עדן? (ולנסות פשוט להתעלם מהקונטציה השלילית?)

תודה רבה!

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תחילה יש להחליט על כך ביחד עם האיש. אפשר אולי להוסיף שם גפן, בינתיים תקראו שתי שמות עד שיתבררו הדברים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ