האם זה יכול להיות משהו על טיבעי?

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 29/07/21 07:20 כ באב התשפא

שאלה

כבוד הרב שכבתי במיטה והפלאפון היה ליידי וגם הקופסה של הפלאפון וכששמתי את הפלאפון מעל הקופסא זה היה מסודר ואין מצב שזה יכול ליפול איך שהוא ואז עצמתי את העיניים ובדיוק שעצמתי את העיניים לשתי שניות שמעתי שהפלאפון נפל מהקופסה ניסיתי להבין איך זה נפל לבד אפילו לא זזתי והחלון לא היה פתוח ולא היה מאוורר או מזגן הייתי לבד בחדר מה זה יכול להיות? אני חשבתי שזה אולי משהו על טבעי אבל אשמח שתענה אתה תודה

תשובה

שלום

זה לא משהו על טבעי.

הרבה פעמים קורים דברים שאנחנו לא יודעים איך הם קרו, ואז יש נטייה לומר, שאם אני לא יודע מה ההסבר, אז כנראה אין הסבר טבעי. ובאמת זה קרה ממשהו טבעי שאני לו מודע אליו.

למשל במקרה שתיארת, מספיק שהקופסה הייתה בזוית קטנה שלא שמת אליה לב, או שאתה גרמת לתזוזה זעירה שלא היית מודע אליה, ולכן הפלאפון נפל.

כל טוב