האם אני יכלה להזמין לבעלי שזקוק לטיפול הילינג לכמה רפואות לנפש מרפאה אישה ברור ששתינו באים לטיפול

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 14/01/22 08:41 יב בשבט התשפב

שאלה

האם מרפאה הילינג יכלה לערל הילינג לבעלי כששתינו נמצאים בטיפול וההאשה עבדת עם בעלה בברכה

תשובה

שלום

באופן כללי יש להשתדל שאיש ילך לרופא ואישה לרופאה.

אם אין אפשרות כזאת (אין בנמצא, או שזה איש מקצוע יותר מוצלח), מותר ללכת בשעת הצורך.

לגבי הילינג אני חושב שזה יותר מסובך, כי מבחינה מדעית אין בדבר הזה שום תועלת, אלא רק בהשפעה פסיכולוגית על המטופל (אני לא מזלזל בהשפעה הזאת), וממילא, אם זה בלי מגע (שהרי יש שיטות שונות של טיפול בהילינג), זה יותר קל כמובן, ואם זה עם מגע אז זה יותר בעייתי, ונראה לי שנכון להימנע.

כל טוב