דיני אבלות ביום העצמאות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/04/21 13:15 כז בניסן התשפא

שאלה

שלום,

אשמח לדעת אם מותר לחגוג את יום העצמאות ללא מוסיקה אך בהכנת "על האש" ,בתוך שנת אבל על אבי ז"ל.

תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אפשר לעשות "על האש" עם בני המשפחה הקרובה, אבל לא סעודת מריעות, שבאים רבים אחרים.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן