דודה יקרה לי מאוד שנפטרה לפני פחות מחודש

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 24/06/21 11:48 יד בתמוז התשפא

שאלה

היי..

דודה שלי נפטרה עוד מעט לפני חודש, נפטרה בבית ממחלת הסרטן ומחלת ריאות. בשבועיים האחרונים לפני פטירתה היא סבלה ייסורים קשים מאוד ואמרה כל הזמן שהיא רוצה למות.

חלמתי חלום, שישבנו לאכול איתה (אצל סבתא- הבית שבו היא נפטרה),

בחלום יש לציין שהפנים שלה היו קורונות ומאירות (והיא לא הייתה מחוברת לחמצן כמו לפני פטירתה) , אבל- היא התלוננה גם בחלום, שכואב לה , דיברה עם אלוקים שהיא רוצה כבר למות.

בכיתי בחלום מהמילים שלה, ובכיתי גם תוך כדי שינה וכך התעוררתי.

מה החלום אומר? זה אומר שלא טוב לה למעלה?

אודה לתשובתך

תשובה

חלומות שווא ידברו וברוב המקרים אין להם באמת שום משמעות. לקחת ללב בצדק את הסבל של דודתך וזה מה שגרום לך לחוות את החלום הזה.. אין שום קשר בין החלום לבין האם טוב לה או לא למעלה.