דבר מצווה שלוש פעמים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/03/20 21:00 כב באדר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב שאלתי אותך על זה שאם אני לא זוכר עם עשיתי את תפילת כל נדרי ביום כיפור האם זה עדיין תופס על נדר של שלוש פעמים לא עשיתי התרת נדרים בראש השנה וההורים שלי חילוניים הם לא מןכנים שאני יעשה התרת נדרים האם אפשר לסמוך על תפילת כל נדרי

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

מכיוון שכבר עניתי לשאלה פעם אחת, כנראה יש משהו לא מובן, נא לפרט על איזה הנהגה מדובר, ומתי הייתה בבית הכנסת והאם שמעת לפחות פעם אחת כל נדרי.

בריאות איתנה והרבה שמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ