בריאות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/11/20 19:15 טו בחשון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב

אני תמיד לא מרגישה טוב ,ואף פעם לא עולים על מה מה יש לי ,מתוסכלת מאוד

תשובה

שלום וברכה

הלוואי וידעתי את הדרך לעזור לך.

ראשית, אני מברך אותך שתמצאי את הדרך לחשוף את הסיבות להרגשה הלא-טובה, ומתוך כך את הטיפול הראוי והאפשרי בזה.

בדרך כלל, כדאי ללכת בשלושה נתיבים במקביל:

ראשית- כמובן, להמשיך בכוחות הרפואה, ולחפש בעזרת המומחים בתחום הרפואה את המענה לתחושות הקשות שלך.

שנית - ללכת בנתיב של בריאות כללית הוליסטית: נפש שמחה, פעילות גופנית, עשיית מעשים טובים ומאירים לך את הנפש, ועוד עשייה מרובה ומחשבה שמעודדת את ההארות הפנימיות.

ושלישית - להתפלל לריבונו של עולם, לכוון ברפאינו, ולבקש ב"שומע תפילה" את בקשותייך.

והלוואי ותמצאי את הדרך לצאת מהמיצר.

כל טוב