ביטול כישוף

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/10/21 09:17 יח בחשון התשפב

שאלה

שלום, כבר כמה שנים מרגישה שהכל תקוע לי, עבודה, זיווג, אפילו השמחה. חוששת שעשו עלי כישוף, למען הסר ספק ההיתי רוצה שרב יסיר לי באופן דחוף!!! תודה רבה.

תשובה

בס"ד

שלום רב,

רבנים לומדים ומבינים תורה ומצוות, מידות ומעשים טובים, הנהגות במשפחה, בחברה בעם ובמדינה.

יכול להיות שיש רבנים שמבינים גם בכישופים. אני לא מכיר כאלה רבנים.

במקום לחפש מסירי כישוף הייתי מציע לך לעשות בירור רגשי - כל מה שאת מתארת (עבודה - זיווג - שמחה) מתאים למצבים רגשיים שאפשר לטפל בהם באופן מקצועי.

ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי.