בחירת שם לבן

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 25/10/20 23:05 ז בחשון התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני אמורה ללדת בן בעזרת השם ואני ובעלי מתלבטים בין שמות. אנחנו רוצים לכבד את אביו של בעלי ולקרוא לבן בשם השני מאיר. מה הבאים מתאים יותר לשלב עם השם מאיר? אדיר, קורן או פאר?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מאיר הוא שם טוב מאד. כמה טוב יהיה להעניק שם שני שיש בו צליל של ענווה.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן