אלישע הנביא

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/02/21 10:01 יא באדר התשפא

שאלה

שלום הרב יש לי שאלה בעבודה ואני כבר מלא זמן מחפשת את התשובה אליה, אשמח שתכוון אותי אל התשובה.

זאת השאלה:

התבונני בדמותו של אלישע

עייני בדמות זאת לעומק והגדירי מהי המשימה אליה היא נקראה, איך היא הגיבה למשמע המשימה, מהן ההתמודדויות איתן היה עליה להתנהל וכיצד היא התמודדה איתן, האם היה מישהו שסייע לה בהתמודדות ובמשימה שלה, אלו תכונות אישיות עולות מתוך ההתנהלות שלה. כתבי מה היה מעורר השראה בדמות זאת

תודה מראש וסליחה על הטרחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

מה שאת מבקשת הוא לכתוב ספר שלם.

אשמח אם תכתבי טיוטא לתשובה שלך, ואעזור לך על הבסיס שלה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן