איפה אפשר להתפלל לזיווג?

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 19/10/21 00:18 יג בחשון התשפב

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני רווקה בת 31, באה מבית מסורתי שומר שבת

אני מחפשת מישהו מסורתי להתחתן ולהקים איתו משפחה,

אדם רציני, בלי לבזבז את הזמן ובלי שיבקש ממני לגור איתו לפני וכד׳.

אני מעוניינת גם להתחזק בעתיד. וכיום אני נמצאת בסביבה מעט מבודדת,

ולא כל כך שייכת, כך שאני לא כל כך מוצאת אפשרויות.

אני לא יוצאת למסיבות ומועדונים, אני בחורה של בית ובגלל הקורונה

אין אפשרות ללכת ולהכיר בלימודים, הכל נעשה דרך האינטרנט.

לפני כמה זמן דרך טבעית לחלוטין פגשתי בבחור שהרגשתי שהוא הזיווג

שלי משמיים, אך הוא עבר פרידה קשה ולא היה מוכן לזוגיות והציע לי ידידות

וזה גרם לי צער רב.

מאז עבר זמן, אני לא יודעת מה עליי לעשות ולאן ללכת ואני מבקשת עזרה.

שמתי תלית בארון וגם ביקשתי בחנוכה בהדלקת חנוכייה עם פתק.

רציתי לדעת האם יש קברי צדיקים שאוכל להגיע לתפלל?

רב מסויים שאפשר לנסות וללכת, מישהו שיוכל לברך אותי.

אני רוצה עצות שאוכל לנסות וליישם.

תודה ובשורות טובות.

תשובה

שלום וברכה,

לזיווג הגון נוהגים ללכת להתפלל על קברו של רבי יונתן בן עוזיאל, שקבור בעמוקה. (ליד צפת וחצור הגלילית)

ברכה והצלחה