איך לספר להורים שאני שומר שבת

חדשות כיפה הרב דוד לוי 15/12/20 23:11 כט בכסלו התשפא

שאלה

שם אני בתקופה האחרונה ממש מתחזק בסתר לדת מניח תפילין אוכל כשר ואני רוצה להתחיל לשמור שבת אני גר בבית חילוני מסורתי אנחנו רק עושים קידוש וחוץ מזה כלום אני לא יודע איך להגיד את זה להורים שלי בעיקר לאבא כי הוא הכי לא מחובר במשפחה לדת והוא יחשוב שאני צוחק איתו או משהו כזה אני מאוד השמח לעזרה מה לעשות בנוסה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום לך,

תזכה למצוות ותבורך מן השמים

תתקשר אלי הביתה ונשוחח על כך בטלפון 098987548

בכל מקרה תתחיל מדברים המחייבים אותך ( כמו הנחת תפילין, הליכה לבית הכנסת בשבת וכד') ואל תבוא בדרישות להוריך לפני שתברר היטב את ההלכה.

יתכן שהבית שלכם כשר ואין צורך להכשיר בו דבר. ייתכן שבמבנה הבית שלכם, גם מבחינה טכנית וגם מבחינה חברתית, אתה יכול לשמור שבת בלי להכביד עליהם

בהצלחה

דוד לוי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן