איך לומדים לוגיקה תלמודית? - עזרת הקוראים מתבקשת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 02/11/20 19:11 טו בחשון התשפא

שאלה

שלום,

אני מחפש ללמוד תלמוד ולםתח את הלוגיקה שלי בחיים בכלל(אני לומד מדעי המחשב) שמעתי וקראתי על לוגיקה תלמודית, איך אני לומד אותה?

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%A7%D7%94_%D7%AA%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%AA

בברכה ותודה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אני מבין היטב את החיפוש.

לצערי, זה לא תחום שאני מבין בו מספיק.

אני גם בספק גדול האם אכן קיימת לוגיקה תלמודית מסודרת.

אבל כאמור אני לא מומחה בעניין.

מפנה את שאלותיך לקוראים. אולי מישהו יענה בתגובות תשובה מכוונת ראויה.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן