בלב אחד האזורים הכי יפים בירושלים נפתחו לאחרונה יחידות האירוח החדשות של עיר דוד, והן מצליחות לייצר חוויה לא מובנת מאליה: שקט ופרטיות לצד חופשה איכותית - במרחק של 6 דקות הליכה מהכותל המערבי. המיקום הוא לגמרי אחד היתרונות הגדולים של המקום: קרוב לכותל, לרובע היהודי ולממילא, עם תחבורה ציבורית נגישה והכול במרחק הליכה קצר.
כבר בכניסה למקום מרגישים את האיכות. נכנסים למתחם שקט ומבודד יחסית, עם תאורה נעימה, פינות ישיבה וחדרים פרטיים, שמצליחים ליצור בועה רגועה בלב אזור רועש. החדרים עצמם גדולים ומושקעים, ולצידם מרפסות גדולות עם נוף פתוח לעיר דוד ופינות ישיבה מזמינות.
יחידות האירוח החדשות בעיר דוד | צילום: יוסי פונס
כל יחידה מופרדת היטב, עם הרבה פרטיות ותחושת ניתוק אמיתית
העיצוב ירושלמי, חמים ולא מתאמץ - לא מודרני או טרנדי, אלא כזה שמתאים ליחידות האירוח. קיר אבן אותנטי שנשמר, תשומת לב לפרטים הקטנים ותחושה שמישהו באמת חשב על האורחים. הרהיטים איכותיים ומעוצבים ברמה גבוהה, המקלחת מאובזרת היטב והכול משתלב בצורה טבעית ונעימה.
השהות בעיר דוד הייתה שקטה במיוחד, גם כי המתחם חדש והיינו כמעט לבד, וגם בזכות התכנון: כל יחידה מופרדת היטב, עם הרבה פרטיות ותחושת ניתוק אמיתית. זאת חוויה שבאה לעצור את הרגע, לא לרוץ. הייתה לנו תחושה של שקט ורוגע.
יש לציין כי אין במקום קבלה מאוישת - הכניסה נעשית באמצעות קוד והקשר עם הצוות הוא טלפוני. ההתנהלות הייתה נוחה והצוות זמין וקשוב. כן חשוב לציין ביושר: בהתחשב במיקום, קבלה או מאבטח היו יכולים להוסיף עוד קצת תחושת מוגנות, אך בפועל המתחם עצמו הרגיש בטוח מאוד.
אירוח אינטימי, מושקע ונעים
אין שם ארוחות, אבל יש מטבח משותף מאובזר למי שרוצה להשתמש בו, ובחדרים מחכים קפה, תה, מקרר וקומקום. הנוף, פינות הישיבה והאווירה הכללית משלימים חוויה פשוטה אך איכותית - בלי רעש ובלי ניסיון להרשים בכוח.
בשורה התחתונה, יחידות האירוח של עיר דוד מתאימות במיוחד למי שמגיע לירושלים כדי להיות קרוב לכותל ולמרכז העניינים, ורוצה לישון בשקט וברמה גבוהה. זו לא חוויית מלון קלאסית, אלא אירוח אינטימי, מושקע ונעים. אנחנו בהחלט היינו חוזרים.
כתובת: מעלות עיר דוד 5
לפרטים נוספים: לחצו כאן
הכותבת הייתה אורחת במלון