יעל בר זוהר וגיא זוארץ חגגו אהבה - אנה ארונוב גנבה את ההצגה

הזוג הכי נוצץ בתעשייה, מגיש הטלוויזיה גיא זוארץ והדוגמנית יעל בר זוהר, חגגו 20 שנות נישואין באירוע מיוחד בו השיקו מופע בידור חדש. החברים הגיעו לפרגן והציגו לוקים אופנתיים

חדשות כיפה חדשות כיפה 20/11/25 15:22 כט בחשון התשפו

יעל בר זוהר וגיא זוארץ חגגו אהבה - אנה ארונוב גנבה את ההצגה
גיא זוארץ ויעל בר זוהר, צילום: אור גפן

יעל בר-זוהר וגיא זו-ארץ חגגו אתמול (ד') 20 שנות נישואין עם מופע בידור חדש בשם "בוא לא נדבר על זה", באולם בית החייל בת"א. במופע הבידור החדש הם פותחים הכל על המשפחה, הקנאה, הלאדינו, ההורות, הזוגיות והישרדות. הגיעו להרים לכבודם כוסית: לירון ויצמן, טילטיל, ניר דבורי ואשתו שגית, רמי קליינשטיין, אנה ארונוב, חיים פרשטיין, רועי עוז- פרבשטיין (האח הגדול),עדי אשכנזי, שלי גפני ואופק קאירי, הראל ויזל, ניב רסקין, נעם חורב, ג'וליה שחר, טלי אורן, מור סילבר, רני והילה רהב, אבי דור, לירון זייד, אמירה בוזגלו, אוהד סנדלר וקורל גמר, עידו גרינברג ועוד.

מי שגנבה את ההצגה היא הרקדנית וכוכבת הריאליטי אנה ארונוב, שהלוק שלה משך את כל העיניים אליה - חולצה לבנה עם צווארון שעוטף לגמרי את הצוואר, מכנסי עור חומים ונעלי שפיץ מבצבצות למטה. גם בעלה, אייל, הפתיע בלוק אופנתי במיוחד: חולצה לבנה מכופתרת, מכנסי ג'ינס בהירים וז'קט בגוון חום-שקד.

אנה ארונוב ובעלה אייל

אנה ארונוב ובעלה אייל צילום: אור גפן

לירון ויצמן

לירון ויצמן צילום: אור גפן

ניב רסקין

ניב רסקין צילום: אור גפן

טלי אורן

טלי אורן צילום: אור גפן