הדבר הכי טוב בפרק של "הבוגדים" היה החצאית של רותם סלע

בזמן שהתכנית "הבוגדים" של קשת 12 לא מצליחה להתרומם, הסטייל של המנחה רותם סלע דווקא כן. מפרק לפרק היא מצליחה להתעלות על עצמה והפעם היא הגיעה לשיא | עובר מסך

חדשות כיפה חדשות כיפה 07/05/25 10:39 ט באייר התשפה

הדבר הכי טוב בפרק של "הבוגדים" היה החצאית של רותם סלע
רותם סלע, "ראיון מיוחד", צילום: אורטל דהן

בתכנית החדשה של קשת 12 "הבוגדים" רותם סלע מוכיחה שהיא לא רק שחקנית ומנחה אלא גם סטייליסטית מהליגה הראשונה. סלע, שבשנים האחרונות נוטה לבחור בלוקים פשוטים ונקיים, הפתיעה השבוע באחד הלוקים הכי מרעננים שראינו ממנה לאחרונה, כזה שגרם לנו לשכוח לרגע מהמשימות, הטוויסטים והבריתות ופשוט לעצור ולהתבונן.

הלוק של רותם סלע

החולצה הגאומטרית בגווני בורדו, חרדל ולבן אולי נשמעת כמו משהו שנמצא בארון של מורה לחשבון, אבל סלע מצליחה להפוך אותה לפריט סופר עכשווי ומתוחכם - בעיקר בזכות השילוב המדויק עם חצאית עור בורדו עם כפתורים בול באמצע וללא קישוטים מיותרים. לוק שמצד אחד משדר נינוחות ומצד שני לא מתנצל לרגע.

אם נחזור רגע לכללי הברזל של הופעת טלוויזיה - מגישה שדמותה ממלאת את המסך צריכה תמיד לשמור על איזון בין מראה נקי שמאפשר ריכוז בתוכן לבין גיוון אופנתי שלא נבלע בתוך האולפן. הלוק של סלע עומד בדיוק על הקו הזה: הוא מעניין, עם צבעים חמים שמתכתבים נהדר עם התפאורה, אבל גם שומר על קווים נקיים שמכבדים את הפורמט.