בית החולים לניאדו מכריז על שירות חדש באגף נשים ויולדות: מרפאת מעין. מטרת המרפאה להעניק מענה רפואי לנשים הסובלות מדימומים לא סדירים הפוגעים באיכות החיים של המטופלות. המרפאה תעניק יעוץ של רופאות מומחית בתחום הכולל טיפול תרופתי, ובמידת הצורך טיפולים מתקדמים כגון היסטרוסקופיה אבחנתית או טיפולית או טיפול ניתוחי.
המענה של בית החולים לניאדו לנשים הסובלות מדימומים לא סדירים
במרפאה יתבצעו גם התקנת התקן תוך רחמי הורמונלי או צריבת רירית הרחם והיא תנוהל על ידי ד"ר אביה רוזנטל, רופאה בכירה באגף נשים ויולדות. צוות המרפאה יכלול גם את ד"ר הילה הוכלר, מנהלת יחידת הריון בסיכון. במידה והמטופלת תהיה מעוניינת, צוות המרפאה יעמוד בקשר עם פוסקי הלכה מוסמכים לפי בחירתה, על מנת לסייע להן בכל התחומים הקליניים המהווים גורם משפיע על פסיקה הלכתית.
מנהלת המרפאה, ד"ר אביה רוזנטל: "המרפאה הינה בשורה חשובה עבור נשים רבות מאד, הסובלות מבעיות של דימומים בלתי סדירים ואיכות חייהן נפגעת. אני רואה שליחות גדולה לתת מענה קליני לנשים הללו. צוות המרפאה הינו צוות מנוסה ומיומן וידע לעבוד בשיתוף פעולה מיטבי עם כלל הגורמים הרלוונטיים".