חריג: נעצר בחשד לאיומים קשים על אחותו - ושוחרר כדי לשחק כדורגל

עלי ח'טיב, ששיחק בעבר במכבי נתניה ובהפועל חיפה, נעצר בחשד ששלח הודעות מאיימות לאחותו ולבני משפחה נוספים. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בשבוע, אך בית המשפט הורה לשחררו למעצר בית - ואפשר לו לצאת למשחק כדורגל

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/10/26 07:49 י בחשון התשפז

עקבו אחרינו בגוגל

כדורגלן העבר עלי ח'טיב, ששיחק במכבי נתניה ובהפועל חיפה ומשחק כיום בשפרעם, נעצר בחשד לאיומים כלפי אחותו. בית משפט השלום בחיפה הורה לשחרר את השחקן בן ה־37 למעצר בית בטמרה עד יום ראשון הקרוב, ואף התיר לו לצאת למשחק כדורגל בשפרעם.

המשטרה ביקשה להאריך את המעצר בשבוע

על פי החשד, ח'טיב נעצר אתמול בלילה על ידי משטרת שפרעם, בעקבות כמה הודעות כתובות שנשלחו לאחותו ולבני משפחה נוספים מאז יום שישי האחרון. במשטרה תיארו את תוכן ההודעות כ"איומים קשים".

חריג: נעצר בחשד לאיומים קשים על אחותו - ושוחרר כדי לשחק כדורגל
כדורגל, אילוסטרציה, צילום: ג'מיני

במסגרת החקירה ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו של הכדורגלן בשבעה ימים. אולם בית המשפט החליט לשחררו למעצר בית, בתנאים מגבילים. בין התנאים שהוטלו עליו נאסר ליצור קשר, ישיר או עקיף, עם המעורבים בפרשה, ובהם אחותו, למשך 30 יום. כאמור, לצד ההחלטה על מעצר הבית, השופט גם התיר לח'טיב לצאת למשחק כדורגל בשפרעם.