המשטרה גייסה אישה מחו"ל: רשת הזנות נפלה ברגע אחד

במהלך החודשים האחרונים משטרת ישראל ומשטרת בלארוס הפעילו סוכנת סמויה שהביאה להפללה של 3 חשודים, בניהול ומעורבות ברשת שפעלה לסחור בנשים בארץ ובחו"ל במטרה להעסיקן במתן שירותי מין

חדשות כיפה חדשות כיפה 21/08/25 11:24 כז באב התשפה | עודכן בתאריך 21/08/25 12:18

המשטרה גייסה אישה מחו"ל: רשת הזנות נפלה ברגע אחד
אילוסטרציה, צילום: shutterstock

ביחידה המרכזית של משטרת מחוז תל אביב התנהלה במהלך החודשים האחרונים חקירה סמויה, לאחר שעלה החשד לפעילות של רשת סחר בנשים, הפועלת לייבא נשים מחו"ל, בדגש על מדינות מחבר העמים, לשכן אותן בישראל ולסרסר בהן למטרת שרותי מין ורווח כספי. במסגרת החקירה, משטרת ישראל ומשטרת בלארוס גייסו סוכנת זרה, תושבת בלארוס, שהצליחה להפיל את הרשת.

משטרת ישראל גייסה סוכנת זרה שהצליחה להפליל את הרשת

הסוכנת יצרה קשר עם מפעילי הרשת שבמסגרתו סוכם כי היא תגיע לארץ ותחל לעסוק בזנות למטרות רווח כספי של עשרות אלפי שקלים בחודש, שיחולקו בין הסוכנת למפעילי הרשת. הסוכנת נחתה בנמל התעופה בן גוריון בתאריך 4.8.25 בליווי שוטרי ימ"ר תל אביב וקציני משטרת בלארוס. מיד לאחר נחיתתה הופעלה הסוכנת והצליחה לאסוף ראיות ולהפליל מפעילי הרשת של סחר בנשים.

בתאריך 5.8.25 נעצרו על ידי בלשי ימ"ר תל אביב 2 חשודים, בן 43, תושב צפון ובת 62, תושבת מרכז הארץ. כמו כן הובאו למתן עדות מספר בחורות ששהו בדירות, אשר שימשו למתן שירותי מין. החשודים שנעצרו הובאו לחקירה בימ"ר תל אביב בגין חשד לביצוע עבירות של סחר בבני אדם, הבאת אדם לעיסוק בזנות, גרימה לעזיבת המדינה לשם זנות, ועבירות נוספות. במהלך עדותן של קורבנות סחר בנשים עלה חשד כי אחת מהן נפלה קורבן לאונס, אותו ביצע חשוד בן 43. במהלך החקירה הצליחו שוטרי הימ"ר להגיע לחשודה נוספת, בת 52, ממרכז הארץ.