שר התרבות והספורט מיקי זוהר הודיע הבוקר (א') כי לא יגיש תלונה מטעמו בעניין האיומים לכאורה של הפרשן ומי שנחשב למקורב לנתניהו יעקב ברדוגו. זוהר, התבקש להגיע ולמסור עדות בחקירה שנפתחה כנגד ברדוגו לאחר חשיפת השר יריב לוין כי איים עליו, וכן האמירה של השר זוהר כי נחשף גם לאיומים מצידו, והתבטא בנחרצות כנגדו.

בהודעה אותה פרסם זוהר בשבוע שעבר, חשף גם הוא לאחר לוין על התנהלות ברדוגו ותאר: "כמו שרים נוספים, גם אני נתקלתי בתופעת האיומים מבעל האינטרסים יעקב ברדוגו שמהלך אימים על נבחרי הימין באופן בזוי" והצהיר על כך בתקיפות כנגדו "שום דבר לא יעצור אותנו מלשרת בנאמנה את בוחרינו האידיאולוגיים ואף עסקן לא ימנע מאיתנו לומר את האמת".

יעקב ברדוגו, צילום: Yonatan Sindel/Flash90

לא יגיש תלונה

בעקבות האמירות כנגד ברדוגו, הודיעה המשטרה הבוקר על פתיחת חקירה פלילית כנגדו, ובמסגרתה התבקש השר זוהר למסור עדות בעניינו של ברדוגו, אך היום, הודיע כי לא יגיש מטעמו תלונה בנושא זאת שאינו רואה בהתנהלותו של ברדוגו גוון פלילי. תגובה זו של זוהר, מצטרפת לשר לוין שעד כה נמנע מלהגיש כנגד ברדוגו תלונה במשטרה על האיומים.