דובר צה"ל דיבר הערב (ג') עם התקשורת הזרה לאחר המתקפה האיראנית ואמר: "איראן פתחה במתקפה רחבת היקף של למעלה מ-180 טילים בליסטיים - ישירות מאדמת איראן לעבר מדינת ישראל. היה מספר קטן של נפילות במרכז הארץ - ונפילות נוספות בדרום הארץ. רוב הטילים ששוגרו יורטו - על ידי ישראל וקואליציה הגנתית בראשות ארצות הברית".
עוד הוסיף ואמר: "המתקפה של איראן היא הסלמה חמורה ומסוכנת. יהיו לכך השלכות. היכולות ההגנתיות וההתקפיות שלנו ברמת המוכנות הגבוהה ביותר. תוכניות הפעולה שלנו מוכנות. אנחנו נחליט את אופן התגובה - מתי, איפה ואיך, בהתאם להנחיית ממשלת ישראל".
לבסוף, אמר: "איראן ושלוחותיה תוקפות את ישראל מאז ה-7 באוקטובר - ב-7 חזיתות שונות. איראן ושלוחותיה מבקשות להשמיד את מדינת ישראל. צה"ל ימשיך לעשות כל מה שצריך על מנת להגן על אזרחי מדינת ישראל ועל ריבונותה".
דובר צה"ל: "אנחנו נחליט את אופן התגובה - מתי, איפה ואיך"
אוהבים אוכל טוב? הצטרפו עכשיו לקבוצת הוואטסאפ שלנו