דובר צה"ל דיבר הערב (ג') עם התקשורת הזרה לאחר המתקפה האיראנית ואמר: "איראן פתחה במתקפה רחבת היקף של למעלה מ-180 טילים בליסטיים - ישירות מאדמת איראן לעבר מדינת ישראל. היה מספר קטן של נפילות במרכז הארץ - ונפילות נוספות בדרום הארץ. רוב הטילים ששוגרו יורטו - על ידי ישראל וקואליציה הגנתית בראשות ארצות הברית".
עוד הוסיף ואמר: "המתקפה של איראן היא הסלמה חמורה ומסוכנת. יהיו לכך השלכות. היכולות ההגנתיות וההתקפיות שלנו ברמת המוכנות הגבוהה ביותר. תוכניות הפעולה שלנו מוכנות. אנחנו נחליט את אופן התגובה - מתי, איפה ואיך, בהתאם להנחיית ממשלת ישראל".
לבסוף, אמר: "איראן ושלוחותיה תוקפות את ישראל מאז ה-7 באוקטובר - ב-7 חזיתות שונות. איראן ושלוחותיה מבקשות להשמיד את מדינת ישראל. צה"ל ימשיך לעשות כל מה שצריך על מנת להגן על אזרחי מדינת ישראל ועל ריבונותה".
אוהבים אוכל טוב? הצטרפו עכשיו לקבוצת הוואטסאפ שלנו