חבר הכנסת עמית הלוי מהליכוד העלה הבוקר (א') טענות חמורות בנוגע לחשדות לשוחד בחירות במגזר הערבי. בריאיון לאבי רצון סיפר כי במהלך ביקורו בקלפיות ברהט נחשף לעדויות על הצעת תשלומים בתמורה להצבעה. "שמעתי מהנציגים שהציעו להם 400 ש"ח ו-800 ש"ח ושוברי דלק", אמר הלוי, והוסיף: "לכל מצביע היה מחיר: היה שובר דלק, היה 1,000 ש"ח, 400 ש"ח, כל אחד לפי מעלתו".
"הציבור צריך לדעת מה קרה בבחירות האלו"
הלוי טען כי מאחורי הפעילות עמדה שיטה מאורגנת למעקב אחר מצביעים. לדבריו, פעילים השתמשו לכאורה בגרסה ערבית של תוכנת "אלקטור", וצילמו את טופסי סימון המצביעים מתוך הקלפיות כדי להעביר את המידע לגורמים שהמתינו בחוץ. עוד טען כי התוכנה נאסרה לשימוש על ידי יו"ר ועדת הבחירות, השופט נעם סולברג, אך הורדה על ידי מאות ואלפי פעילים.
דבריו של הלוי מגיעים על רקע חקירת החשדות לשוחד בחירות לטובת רע"ם, שבמסגרתה נעצרו מספר חשודים ונתפסו עשרות אלפי שקלים במזומן. עם זאת, הטענות על היקף התשלומים וחלוקת שוברי הדלק טרם אומתו. הלוי טען כי בין העצורים נמצא גם מנהל הכספים של רע"ם, והצהיר: "אנחנו מתכוונים להוציא לאור כל פיסת מידע שהמשטרה תקבור. הציבור צריך לדעת מה קרה בבחירות האלו כי אנחנו נלחמים על המדינה".