"חרפה לאומית": שיתוף פעולה מפתיע בין וינטר לליברמן

במעבר כרם שלום חברו אנשי מפלגתו של עופר וינטר לח"כ יוליה מלינובסקי מישראל ביתנו ולפעילי צו 9, שמייסדתה הצטרפה לרשימת הציונות הדתית, לחסימת הסיוע לעזה

חדשות כיפה חדשות כיפה 22/10/26 10:53 יא בחשון התשפז | עודכן בתאריך 22/10/26 10:59

עקבו אחרינו בגוגל

שיתוף פעולה פוליטי לא שגרתי במעבר כרם שלום: חברי מפלגת "עמך ישראל", סיגל קראוניק אלמנתו של רבש"ץ בארי ורונן בודנרו הצטרפו היום (ה') לפעילי תנועת "צו 9" בחסימת משאיות הסיוע ההומניטרי בדרכן לרצועת עזה יחד עם חברת "ישראל ביתנו" יוליה מילינובסקי, במחאה על המשך הכנסת הסיוע לרצועה, בזמן שלטענתם חמאס ממשיך להתעצם.

תנועת צו 9 חוסמת משאיות
תנועת צו 9 חוסמת משאיות, צילום: צו 9

"חמאס עדיין עומד על רגליו"

כזכור, תנועת "צו 9" נוסדה בידי רעות בן חיים, שהצטרפה לאחרונה לרשימת הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ'. לצד פעילי התנועה נמצאת במחאה גם חברת הכנסת יוליה מלינובסקי ממפלגת ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן שמסרה: "3 שנים לטבח וממשלת ישראל ממשיכה להאכיל את חמאס ולהכניס משאיות סיוע לארגון הטרור. בבחירות הקרובות זה או הכרעה או דשדוש. או ימין או פלסטין."

"חרפה לאומית": שיתוף פעולה מפתיע בין וינטר לליברמן
וינטר וליברמן, צילום: פלאש 90 וקנבה

סיגל קראוניק, חברת מפלגת "עמך ישראל", תקפה את המשך הכנסת הסיוע לרצועה: "המשך הכנסת משאיות הסיוע לעזה זו חרפה לאומית. 3 שנים לאחר 7 באוקטובר, לצד ההישגים, חמאס עדיין עומד על רגליו, מתחמש ומהווה איום". לדבריה, "במקום להכניס סיוע למחבלים, מדינת ישראל חייבת לקדם את ההגירה מעזה. זוהי חובתנו עבור הנופלים ועבור הדור הבא, זוהי הדרך היחידה להשיג ביטחון".